holtung
tengsaried
mikkelborg

Bildegalleri

På Bjerke som på Färjestad?

French Design (bildet) imponerte i unionstravet på Färjestad sist lørdag. Denne lørdagen blir fireåringen stor favoritt i V75-5 på Bjerke.

Les mer...
 
Jetstile måtte nøye seg med en tredjeplass i kvalifiseringen, men kom seg videre til søndagens Europaderby-finale på tid. Fra tolvtespor så er ikke ambisjonene de største foran søndagens pengestinne batalje.
Les mer...
 
39 åringer til
Fra klokken 1100 åpner årets Kriterieauksjonsdag med besiktigelse og framvisning av årets auksjonshester. 39 åringer skal ropes ut for salg fra klokken 1800 i ausjonsteltet på søndre parkeringsplass, men for de som tar turen fra formiddagen av er det enkel servering i teltet fra klokken 17.
Les mer...
 
Bad Boy Scot….

…var bare snill med Trond Skauen i kveldens tredje løp. Lillehammerhesten som burde ha vært én av kriteriedeltagerne på Bjerke kommende søndag, men som tullet seg bort i galopp i kvalifiseringen var i kveld stø som fjell.

Les mer...
 
Kriterievinner fra Dombås

Norsk Travkriterium for kaldblodshester fikk en uventet vinner for mange, men Ola Martin Aasen fra Dombås og kusken Tor Wollebæk var langt fra overrasket da Åsajerven (bildet) ikke bare vant, men vant på tidenes beste tid i løpet.

Les mer...
 
Råsterk Turbo-seier

Turbo Fin K (bildet) tok en overraskende seier da som femtevalg nedkjempet Artig GT mot mål i V65-finalen på Bjerke i går. Samtidig spratt V65-verdien opp i drøyt fire tusenlapper. Sterke Bjerke-seire ble det også til Taxfree Flukt og Vitesse.

Les mer...
 
Intet SM for Viktoria

Viktoria Strand Jørgensen (bildet) som har feiret store triumfer i montésalen i Sverige i det siste, forsøkte å kvalifisere seg til svensk mesterskap for stallmannskusker på Solvalla i går. Femteplass holdt imidlertid ikke til finaleplass.

 

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1321 1322 1323 1324 Neste > Slutt >>

Resultat 9255 - 9261 av 9267

Avstemning