holtung
tengsaried
mikkelborg

Bildegalleri

Jetstile og Staro Va Bene i Europaderbykvalifisering
Av Roger Svalsrød/rsphoto@online.no/hesteguiden.com   
Jetstile (bildet) imponerte da han vant søndagens Derby. Førstkommende onsdag er det klart for kvalifisering til Europaderby på Solvalla der også Staro Va Bene frister lykken.
Les mer...
 
Tre løp på samme dag for Steinlager?
Av Roger Svalsrød/rsphoto@online.no/hesteguiden.com   

Steinlager er behandlet etter tredjeplassen i løpet om Jubileumspokalen på Solvalla. Lørdag står Åby Stora Pris på programmet. I «verste fall» kan det bli tre løp for Steinlager.

Les mer...
 
Against the Sun mot Brave Man på Forus
Against the Sun (bildet) har radet opp seire og står med fire på rad foran lørdagens duell mot 1.11-traveren Brave Man i V75-2 på Forus. I tillegg bys spillerne på en ny duell mellom Bokli Eld og Moe Odin i V75-4.

Les mer...
 
Thai Tanic til stall Goop
Thai Tanic (bildet) bytter treningskvarter og går i trening til Olle Goop. Hesten reiser til Goops stall utenfor Karlstad så fort det praktisk lar seg gjøre.
Les mer...
 
Bare på skøy
Lannem Skøyern hadde det moro med konkurrentene i V65 finalen og vant som han ville for Tor Wollebæk. På forhånd fikk vi en kjapp melding fra trener og eier Skrugstad om at han regnet med seier  på en løpsdag som var preget av favorittene.
Les mer...
 
Staro Va Bene direkte videre til UET derby

Thor Borg direktekvalifiserte Staro Va Bene i sitt heat i kvalifiseringen til UET derby for de fireårige varmblodshestene på Solvalla i kveld. Jetstile måtte gå den tunge veien i dødens og må stå på "vent" for videre avansement.

Les mer...
 
Nytt stikk til Järvsöfaks
Unionsmatchen mellom Järvsöfaks og Bokli Eld ble en gigantenes kamp som Jan Olov Persson og Järvsöfaks avgjorde til sin fordel.
Les mer...
 
<< Start < Forrige 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 Neste > Slutt >>

Resultat 9234 - 9240 av 9256

Avstemning