holtung
tengsaried
mikkelborg

Bildegalleri

Imponerende god
Av Anders Kongsrud/anderkon@online.no/hesteguiden.com   
Thursday 09. February 2017

Image

Malkin (bildet) var gjort til kveldens største V86-favoritt på Solvalla i går - og innfridde tilfulle.

 

Björn Goop «serverte» Waaler-hesten et optimalt løpsopplegg før han fikk marsjordre på siste langside. Malkin utklasset konkurrentene i en rask avslutning og kom til mål i ensom majestet på 1.12.1a/1640m. I totoen betalte Malkin 1,76 ganger innsatsen og seieren var verdt 60 svenske tusenlapper for eierduoen Jan Svello og Ole Venås fra Hallingdal.

- Dette var en skikkelig topphest, kommenterte seierskusk Björn Goop etter triumfen.

Vant - og forsvant

Escada BR (bildet) stod sjansearta til i ellevtespor, men Björn Goop løste posisjonsflokene og Credit Winner-datteren tok seg av V86-4 da hun vant på 1.12.4a/1640m. Vinneroddsen ble 14,10. Eier Jørn Amundsen kunne bokføre 80 svenske tusenlapper for seieren. Escada BR ble ikke med tilbake til trener Eirik Høitomt, men gikk i trening til Björn Goop etter seiersløpet.

En tredje norsk Solvalla-seier sørget Svante Båth-trente Queen Frecel for da hun vant et hoppeløp med 40.000 til vinneren sammen med Erik Adielsson på 1.14.9a/2140m.

Karoline Krogh-Hanssen hadde med seg to hester til Solvalla. Ja El Tomcat leverte et bra montéløp til tredjeplass på 1.14.7, mens Don Vince som var storfavoritt i V86-finalen, galopperte i føringen i første sving og ble disket.

Onsdagens Solvalla-resultater finner du her.