holtung
tengsaried
mikkelborg

Bildegalleri

Hvem er vi

Siden starten i 1994 og frem til i dag er bildebasen blitt et verdifullt verktøy for alle hesteinteresserte; og antall og bredde blir fortløpende bedre og bedre.
Nyhetene vil i tillegg til trav og galopp være oppdatert innen dressur, sprang, feltritt, western, vognkjøring mm. Og bildebasen vil selvfølgelig inneholde foto fra mange av disse stevnene.

Vi leverer også hestebilder til fagtidskrifter og dagspresse, i Norge og utenlands.
hesteguiden.com er i særklasse med digital bildebase på hest! Alle kan bestille foto fra denne bildebasen, digitalt eller papirkopier! Noen har tilgang til å laste ned originalfiler, og bare det er spesielt siden ingen har utviklet et slikt system innen hestesporten tidligere. Virksomheten omfatter produksjon og salg av nyhetsfoto og arkivbilder.

Vi skal til en hver tid ha oppdaterte nyheter og gi interessante opplysninger om hestesport generelt. Hos hos finner du også tips til V75- og V65-løpene, salg/kjøp av hester og utstyr, avl, stutterier, rideskoleinformasjon, foreninger, hesteraser, nyttige linker mm.

Vi ønsker gamle og nye brukere velkommen på sidene våre, og tar gjerne imot innspill som er med å ivareta og sikre kvaliteten på vårt produkt.

Dato Tittel Forfatter
Thursday 10. August 2006 Betingelser for bruk Administrator